Vacature Teamleider

Vacature Teamleider

 

Stichting Welzijn Stede Broec is een jonge ondernemende organisatie die in brede zin cliënten ondersteunt (senioren, volwassenen, jeugdigen en hun ouders) waardoor de zelfredzaamheid versterkt wordt. De stichting opereert in het Sociaal Domein (maatschappelijke dienstverlening, welzijn, jeugdzorg en sociaal cultureel werk).

 

In verband met ziektevervanging zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven

ERVAREN TEAMLEIDER m/v

 

Inhoud functie

Als teamleider geef je leiding aan zo’n 20 medewerkers en ben je in deze rol verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en dienstverlening en voor het goed organiseren van de werkprocessen. Je draagt zorg voor de uitvoering van het afgesproken beleid en daarmee het behalen van de gestelde resultaatdoelstellingen.

Jouw medewerkers voelen zich door jou ondersteund en gefaciliteerd om de processen binnen maatschappelijke dienstverlening en sociaal cultureel werk goed te kunnen uitvoeren. Zorgen voor een kwalitatief verantwoorde en efficiënte personeelsbezetting behoort ook tot jouw taken, evenals naleving van zowel wettelijke als interne regelgeving, instructies en protocollen.

 

Organisatorische positie

De teamleider valt hiërarchisch direct onder de directeur-bestuurder.

 

Wij vragen van jou:

Je hebt je sporen verdiend binnen de hulpverlening. Je hebt een visie op zorg en welzijn en kunt deze vertalen in (beleids)plannen.

Het aanbrengen van structuur in de werkwijze is jou op het lijf geschreven, je zet je medewerkers in hun kracht. Je houdt rekening met vooraf vastgestelde budgetten en kwalitatieve en kwantitatieve eisen. Je kunt een wijkteam aansturen.

 

  • Hebt HBO+/WO werk- en denkniveau
  • Hebt ervaring met zorgcoördinatie en leidinggeven
  • Bent zelfstandig in het nemen van besluiten en durft grenzen te stellen
  • Bent actief en innovatief, durft voorop te lopen en neemt de medewerkers serieus
  • Beschikt over een groot leervermogen, neemt nieuwe informatie en ideeën snel op, analyseert en verwerkt en kan deze effectief toepassen in de werksituatie
  • Hebt een visie op zorg en welzijn in een wijkteam en beschikt over tact en overredingskracht
  • Bent minimaal 28 uur in de week beschikbaar
  • Een verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentiecheck zijn ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Ons aanbod:

Deze functie volgt het profiel van teamleider binnen onze organisatie. Je komt te werken in een gezellig team, bij een organisatie waar de lijnen kort zijn. Conform de CAO Sociaal Werk is deze functie ingeschaald in schaal 10 maximaal € 4.564,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met ziektevervanging.

 

Geïnteresseerd?

E-mail je motivatiebrief en cv naar c.hageman@welzijnstedebroec.nl. De sluitingsdatum van de procedure is 30 september a.s. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 10 oktober a.s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karen Houwen, directeur-bestuurder, telnr. 0228-511528.

 

Kijk voor meer informatie over Stichting Welzijn Stede Broec op:

www.welzijnstedebroec.nl www.jcinventas.nl www.tstadsplein.nl

Functieprofiel teamleider